Ajut antreprenorii să își dezvolte afacerea și să își crească veniturile în 2022


Câștigă cu 50% mai mult în următoarele 5 luni

Înscrie-te la training-ul Gratuit și află strategia prin care îți poți scala afacerea

Marketing by

Dă-i un SHARE pe Facebook.

Ce vei afla în acest Training?

Despre Corina Lenard

Este specialist, doctor în Istorie, cercetător, autor de carte și antreprenor. După o experiență de câțiva ani în mediul academic timp în care a lucrat ca Asistent Universitar și cercetător în țări precum Turcia, Spania, Marea Britanie și Italia, în 2021 a  fondat prima școală online de Istorie din România Korinthus Edu, în cadrul căreia s-au înscris până în prezent aproximativ 500 de persoane. 

 

 

Datorită noului concept de abordare, a contribuit semnificativ la îmbunătățirea sistemului privat de educație din România, organizând numeroase cursuri de pregătire pentru tineri pe diferite niveluri: studii liceale, universitare,  postuniversitare, orientare vocațională și joburi.  

Până în prezent a organizat numeroase cursuri, seminarii, workshop-uri, la care au participat peste 20.000 de persoane doar în ultimul an. 

 

Este în prezent, cel mai apreciat profesor de istorie de către tinerii din România în mediul online. 

 

În 2022, a demarat în premieră un nou proiect unic în România, de data aceasta dedicat tinerilor antreprenori din România care se confruntă cu dificultăți în sectorul economic de activitate. A creat astfel un concept unic care să îi ajute pe antreprenorii din România să își crească și să își dezvolte afacerea prin intermeidul unei expertize specializate a domeniului lor de activitate care urmărește indici analitici istorici și expertize economico-politice, necesare pentru construirea unei strategii nu doar pe termen mediu ci și lung. 

Te ajut să îți dezvolți afacerea și să îți crești veniturile în 2022

Înscrie-te la training-ul Gratuit și află strategia prin care îți poți dezvolta afacerea

Citește MODELUL DE AFACERE care îți prezintă cele 6 etape esențiale pentru a vinde cu succes un curs online

Marketing by

Dă-i un SHARE pe Facebook.