Felicitări că ai ales să aprofundezi Istoria! Sunt convinsă că această decizie te va ajuta  să evoluezi în scurt timp la Istorie.

Verifică, te rog, și în folderul Spam sau Promotions (dacă folosești Gmail).

Asigură-te că muți e-mailul meu în inbox, ca să fii mereu la curent cu ce am important și valoros pentru tine. 

 

De asemenea, mai ai un ultim pas de făcut: nu uita să dai join Comunității noastre de Istorie. Haide și tu pe grupul nostru de pregătire la Istorie pentru BACALAUREAT 2024-2025. 

Mai am o SURPRIZĂ pentru TINE

Cartea Istoria Pentru Tine(ri)- cartea care a ajutat  peste 5.000 de elevi din România să promoveze Bac-ul cu brio

Pentru cine este Cartea?

Elevi-scopul acestei cărți este acela de a-i ajuta pe elevii din România să înțeleagă logic istoria românilor pentru a putea promova cu brio examenul de Bacalaureat. Este o carte care își găsește o mare utilitate chiar și ulterior examenului, în viața de adult. 

Tineri care vor susține admitere la Academia de Poliție- ultima parte a cărții este dedicată pregătirii pentru acest examen, cuprinzând toate momentele importante din istoria poporului român abordate sub formă de repere cronologice. 

Părinți-care vor să își reactualizeze informația și poate să se apropie mai mult în această perioadă de propriul copil, oferind  o mare varietate de subiecte istorice care pot fi împărtășite în momentele petrecute în familie.

Antreprenori-care doresc să parcurgă momentele-cheie ale istoriei românilor înțelegând mult mai ușor evoluția economică a țării în decursul timpului. Cartea devine un ghid practic, ușor de parcurs și de înțeles, mai ales pentru un antreprenor care nu dispune de foarte mult timp la dispoziție. 

Pasionați de Istorie și nu numai, cu alte cuvinte, pentru toți cei interesați și dornici să (re)citească file din povestea istorică a acestui popor. Cartea are un conținut ușor de parcurs și foarte util în înțelegerea istoriei acestui popor și devine o lectură plăcută pentru cei pasionați de istorie. 

Despre Carte

,,Dedic această primă carte a mea tuturor tinerilor cu viziune din România și de pretutindeni. Este o „carte-dar” pentru cei care cred în noua generaţie, în elanul și în entuziasmul ei creator. Am convingerea că toţi acești tineri minunaţi au potenţialul și iniţiativa necesare pentru a contribui la conturarea unei Românii mai prospere”. 
Corina -Maria Lenard

 

Cu alte cuvinte, Cartea este o călătorie de…

  •  214 de pagini despre istoria românilor de la origini până în prezent,
  •  2 părți, prima dedicată pregătirii pentru examenul de Bacalaureat, iar cea de a doua pentru admitere la Academia de Poliție,
  •  6 capitole de istorie,
  •  2 modalități de abordare, explicativ în prima parte și schițat sub forma de cronologii în cea de a doua parte.
  • momente semnificative din istoria poporului român care așteaptă să fie (re)descoperite de cei curioși sau pasionați de Istorie

,,În speranţa unei lecturi fascinante, te invit să parcurgem împreună această frumoasă poveste a noastră, a poporului român, de la origini până în prezent, înţelegând procesele prin care această evoluţie politică a poporului și statului român s-a realizat”.

 

Prețul cărții este redus de la 79 RON la doar 60 RON

 Transportul costă 15 RON. (Curier Sameday)

                                                                                                             (Poți plăti cu cardul/numerar livrare)

EU SUNT

DOCTOR ÎN ISTORIE, PROFESOR ȘI AUTOR
DESPRE CORINA LENARD

Noua ei abordare a Istoriei a avut un important ecou în România începând cu anul 2021.

În doar câteva luni a format o comunitate de peste 10.000 de tineri din toate colțurile țării, cărora le-a oferit prin Minicursurile sale gratuite, ,,lecții de istorie” în vederea pregătirii pentru examenul de Bacalaureat sau admiterea la Academia de Poliție.

,,Am dorit să aduc o contribuție sistemului de Educație, oferind posibilitatea fiecărui tânăr din România să studieze, să aibă acces la educație, la materiale utile, indiferent de condiția sa materială”, spune Corina. 

În luna aprilie a anului 2021 a lansat primul curs online de Istorie din România pentru nivel preuniversitar: ,,Cum să obții nota dorită la Istorie pentru Bacalaureat în doar 10 săptămâni”, care a fost un adevărat succes la nivel național. 

În luna mai, autoarea a lansat cartea ,,Istoria pentru Tine(ri)”, care s-a vândut în doar câteva săptămâni în sute de exemplare. 

De asemenea, în iulie 2021 a lansat și primul curs online de Istorie pentru pregătirea în vederea admiterii la Academia de Poliție. 

A pregătit mii de elevi la Istorie  din toată țara prin intermediul materialelor sale, webinarilor și workshopurilor organizate. 

Cuprins

Ce vei învăța la fiecare capitol al cărții

,,Prin cartea de față îmi doresc ca tu să îți dezvolți propriul potențial intelectual și să îl fructifici. Din toate aceste lecții de istorie am putut prinde cel puțin tot atâtea motive pentru a înțelege și dacă nu a o îndrăgi, ce puțin a ne cunoaște propria istorie”. Corina - Maria Lenard

Începuturile civilizației românești

Geto-dacii

Dacia romană (106-271 d.Hr.)

Factorii romanizării

Etnogeneza poporului român

Romanitatea românilor în sursele istorice

Romanitatea românilor. O problemă politică

Instituțiile medievale din Țara Românească și Moldova

Țările Române și lupta antiotomană( secolele XIV-XV)

Țările Române în secolele XVI-XVII

Țările Române la finele Evului Mediu

Transilvania în secolul al XVIII-lea

Țara Românească și Moldova în secolul XVIII

Revoluția lui Tudor Vladimirescu (1821) și urmările sale

Momentul revoluției pașoptiste (1848-1849)

Războiul Crimeei (1853-1856) și Adunările ad-hoc

Alexandru Ioan Cuza și constituirea statului modern

Carol I și monarhia constituțională

Evoluția Transilvaniei între 1814-1914

Realizarea idealului național: România Mare

Regimul comunist și practici politice

Regimul fascist și practici politice

Național-socialismul german (nazism) și practici politice

Ideologiile și practicile politice în România la început de secol XX (1901-1918)

România în perioada interbelică (1918-1938)

Partide politice din România în perioada interbelică

Regimul lui Gheorghe Gheorghiu-Dej (1948-1965)

Nicolae Ceaușescu și viziunea sa comunistă (1965-1989)

Revenirea la democrație după 1989

Constituțiile din secolul al XIX-lea

Constituțiile din secolul XX

Garanție

Învață cum să îndrăgești Istoria sau primești banii înapoi + Cartea gratis

Cartea ,,Istoria pentru Tine(ri)” vine cu o garanție de 100% banii înapoi +păstrezi cartea Gratis. Cartea reprezintă un ghid în sine pentru a te ajuta să înțelegi istoria românilor printr-o manieră mai ușoară. 

,,Istoria pentru Tine(ri)” este o cale simplă pentru a parcurge istoria românilor iar dacă nu ești satisfăcut de această carte, eu nu voi păstra banii de la tine. În plus, tu vei putea păstra cartea. 

Am încredere în evoluția pe care o vei simți după parcurgerea acestei cărți și de aceea îți ofer garanție de 14 zile de la primirea cărții, timp în care să te decizi să o păstrezi sau nu. 

Testimoniale

Contact

Dacă ai intrebări sau ai nevoie de informații despre această carte, te invit sa mă contactezi, te voi ajuta cu mare drag.