SUMMIT NAȚIONAL BACALAUREAT ,,Săptămâna Altfel”

Un eveniment dedicat tuturor elevilor de clasa a12-a din România

6 - 12 Decembrie

Iată ce primești în acest Pachet:

 

 • Înveți de la cei mai buni care predau în mediul online
 • Primești structura de învățare la Română, Matematică, Istorie care a ajutat mulți elevi(cifra) pentru pregătirea la Examenul de Bacalaureat
 • Înveți cum să gestionezi emoțiile înainte de examen și în  situațiile de stres alături de un Terapeut
 • Afli care este vocația profesională care ți se potrivește
 • Descoperi ce oportunități de finanțare de studiu ai în străinătate în studenție
 • Acces la Toate Sesiunile LIVE de pregătire
 • Acces la Grupul de Facebook
 • Acces la Grupul de WhatsApp
 • Bonusuri și oferte speciale de la invitați
 • Sesiuni de Întrebări și Răspunsuri
 • Acces pe Viață la TOATE Înregistrările VIDEOAcces Pachet – 187 RON la doar 97 RON

Înscrierile se încheie în 5 Decembrie 2021. 

DESPRE SUMMIT

Este cel mai important eveniment al finelui de an la nivel educațional în România, din mediul online. 

 

Prin acest Summit Național ne dorim să îi ajutăm pe elevii din România de clasa a 12-a să se pregătească mult mai bine și mai eficient pentru teze și Bacalaureat. 

 

Plini de entuziasm, organizatorii acestui eveniment propun absolvenților de liceu o ,,Săptămână altfel”, de pregătire intensivă pentru Bacalaureat, la Limba și Literatura Română, Matematică și Istorie,dar și pentru orientarea vocațională a tinerilor prin intermediul sesiunilor dedicate dezvoltării personale alături de un terapeut, a descoperii vocației după examenul ,,Maturității” și orientarea lor spre Universitate, Burse de Studiu în străinătate și Carieră. 

 

ÎNVAȚĂ CUM SĂ TE PREGĂTEȘTI PENTRU TEZE, EXAMEN, FACULTATE ȘI PENTRU VIITOAREA TA CARIERĂ TA PROFESIONALĂ

Aceste sesiuni te vor ajută să te pregătești pentru cele 2 probe obligatorii la Bacalaureat, să înveți să îți gestionezi emoțiile la examen și în condiții de stres și să fii mai aproape de o bursă de studiu în străinătate și/sau o carieră mult visată!DESPRE INVITAȚI

CORINA LENARD

Corina este specialist în Istorie (Doctor) și autor de cursuri de pregătire pentru Tineri. 

 

A urmat studii în străinătate (Turcia, Spania, Italia și Marea Britanie) și s-a format în unele dintre cele mai renumite centre universitare, desfășurând timp de peste 3 ani cercetare științifică în numeroase Arhive Diplomatice, Centre și Biblioteci din Europa. 

 

Pasiunea pentru Istorie a împărtășit-o și celorlalți prin intermediul lecțiilor gratuite de Istorie care au ajutat până acum peste 15.000 de elevi din România să promoveze Bac-ul cu brio. 

 

Astfel, a luat naștere în 2021 primul curs online de pregătire la Istorie pentru nivel liceal, în cadrul căruia s-au înscris până în prezent peste 200 de elevi.  A urmat apoi lansarea unui curs de pregătire pentru admiterea la Academia de Poliție și Orientării spre un Job bine plătit sau o bursă de studiu. 

 

Corina este de asemenea autorul cărții ,,Istoria pentru Tineri”, o carte destinată nu doar pregătirii pentru examenul de Bacalaureat sau Academie ci și celor pasionați. 

 

Este o umanistă înfocată, pasionată de cărți, științe, oameni, culturi și locuri. Iubește Istoria și dorește din această pasiune a sa să-i ajute pe Tinerii din România să -și clădească un viitor prosper și să contribuie la îmbunătățirea rezultatelor din sistemul de educație. 

ALEXANDRU CIUREA

Alexandru este fost absolvent cu nota 10 în Bacalaureat la Limba și Literatura Română. 

 

Datorită pasiunii pentru această disciplină, a reușit până în prezent să ajute peste 30.000 de elevi din România cu ajutorul lecțiilor sale gratuite. 

 

Este autorul unui de curs de pregătire la Limba și Literatura Română, având deja peste 200 de elevi înscriși în doar ultimul an, cu un procent de promovabilitate de aproape 100%. 

 

A organizat numeroase workshop-uri, webinarii Gratuite și a lansat de asemenea și un E-book adresat tuturor elevilor care vor să aibă rezultate la Bacalaureat la Română. 

 

Prin noua sa perspectivă, dorește să ofere un suflu nou în ceea ce presupunea învățarea operelor la Limba și Literatura Română, ajutându-i pe elevi să fie mai aproape de visul lor. 

 

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

MIHAI SUCIU

Mihai are o experiență de peste 15 ani în pregătirea elevilor pentru examenul de Bacalaureat la disciplina Matematică.  Până în prezent, peste 10.000 de elevi au participat la cursurile lui online. 

 

Pe lângă matematică, Mihai se declară un pasionat înrăit al dezvoltării personale. Dând curs acestei pasiuni, a devenit  chiar autor de cursuri de dezvoltare personală pentru Elevi, cu un proiect unic în România, intitulat ,,Elevul Alpha”. 

 

Mărturisește că pasiunea pentru lumea fascinantă a cifrelor, a matematicii, a avut-o dintotdeauna.  Misiunea sa este de a ajuta elevii din România să ajungă la nota pe care și-o doresc ei la Matematică.  

 

Dorește să le ofere elevilor o nouă perspectivă de abordare, dovedind că mitul ,,matematica este imposibil de înțeles” nu mai are valență atunci când lucrezi din plăcere. ELENA BĂLAN

Elena este mamă, antreprenor, autor online, licențiată în drept și o înfocată pasionată de creșterea și dezvoltarea personală.

După o experiență vastă în domeniul juridic, Elena și-a dedicat ultimii șapte ani pasiunii sale pentru dezvoltare personală cu scopul de a descoperi cauzele reale ale bolii și nefericirii umane căutând remedii naturale pentru acestea. 

În prezent este terapeut Bach și Facilitator Mindfulness. Studiul spre aceste remedii naturale a avut punct de pornire interesul său pentru vindecarea traumelor din copilărie. 

Elena a lucrat cu numeroase persoane atât din România cât și din străinătate, ajutându-le să-și că găsească echilibrul mental și emoțional necesare pentru a vindeca orice traumă. 

Datorită pasiunii pentru medicina alternativă, a reușit până în prezent să ajute peste 1600 de persoane prin intermediul mini cursului gratuit ”Cum să iți vindeci rănile sufletești și traumele din copilărie cu ajutorul terapiei florale Bach”.

 

Este autoarea Programului experiențial ”Cum să îți vindeci traumele din copilărie cu ajutorul terapiei Bach”, prin care oamenii au avut progrese semnificative în viața lor. 

Cu ajutorul unor exerciții eficiente și remedii naturale, ea ne propune o nouă perspectivă de armonizare a propriei persoane în raport cu sinele nostru și cu ceilalți. 

 

Așa cum mărturisește ea: ,,mintea noastră are nevoie de antrenament pentru a rămâne cât mai mult conectată la momentul prezent”.

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

OCTAVIAN RADU

Octavian este Expert  în HR – Dezvoltare de Personal și Recrutare și lucrează în acest domeniu de mai bine de 10 ani. Pe parcursul carierei mărturisește că a organizat aproximativ 20 de procese complexe de recrutare și am susținut sute de interviuri.

 

A angajat peste 200 de candidați pe posturi începând de la Practicant – la Director de Vânzări.

 

Extrem de pasionat de acest domeniu, Octavian a dovedit în decursul anilor o capacitate continuă spre formare și perfecționare luând parte la numeroase cursuri de pregătire internaționale în țări precum Austria, Germania, Cehia, Ungaria, Anglia și chiar Republica Moldova.

 

 Acestea l-au ajutat  să se apropie de înțelegerea profundă a mecanismelor de funcționare a psihicului uman în context organizațional și din acest motiv dorește să ofere oricărui tânăr aspirant la o carieră în România sau în străinătate, un spectru mult mai clar asupra domeniului care i se potrivește cel mai bine nevoilor și abilităților sale. 

 

Se declară un mare pasionat de tot ceea ce ține de Resurse Umane și Investește constant în dezvoltarea de materiale și tehnici noi care să ajute candidații aflați în căutarea unui Job mai bun. “

Acces Pachet – 187 RON la doar 97 RON

Înscrierile se încheie în 5 Decembrie 2021. 

PROGRAM Summit

6 -12 Decembrie

Corina este specialist în Istorie (Doctor) și are o experiență de pregătire în această sferă de peste 10 ani. A lucrat cu numeroși elevi din România pe care i-a ajutat să obțină la Istorie chiar și nota 10 la Bacalaureat. 

 

Timp de două ore, alături de Corina vei afla cum să înveți mai ușor la Istorie pentru a obține rezultatele mult dorite. 

 

În cadrul pregătirii vei descoperi cum să înveți mai eficient pentru a reține mai ușor ani, date, evenimente, la fiecare capitol în parte. Vei afla numeroase tehnici, metode care îți vor ușura munca.

 

 De asemenea vei afla cum să realizezi un eseu de nota 10, după ce ai parcurs toată materia. Vei învăța cum se scrie un eseu cap coadă: structură, conectori, întroducere, încheiere, exprimarea logică și cronologică a ideilor. 

 

Vor fi două ore captivante, cu multe scheme, hărți, explicații și dezbateri, așa cum deja ne-a obișnuit stilul inovativ al Corinei. 

 

Motto-ul nostru rămâne neschimbat: ,,La anul facem Istorie la Bac”!

 

Alexandru este fost absolvent cu nota 10 la Limba și Literatura română și un adevărat pasionat de Literatură. 

Alături de Alexandru, timp de două ore, vei afla pas cu pas ce trebuie să înveți la Limba și Literatura română pentru examenul de Bacalaureat. 

 

Aceste tehnici de învățare te vor ajuta  să înveți pentru o notă mare la examen, fără a mai toci și fără a te mai stresa, indiferent dacă ai reușit sau nu să citești toate operele. 

 

Vei afla cum poți să înveți mai ușor operele pentru examen și cum să îți structurezi materia într-un mod eficient de învățare. 

Concret, vei învăța cum să te pregătești pentru subiectul I, al II-lea  și al  III-lea la Română, dar și cum sa reduci stresul la examen. 

Mottou-ul lui rămâne același: ,,Îi spargem la BAC!”

Mihai  are o experiență de peste 15 ani în pregătirea elevilor la Matematică pentru examenul de Bacalaureat. 

Timp de două ore, el îți va prezenta cea mai bună structură de învățare pentru a ajunge într-un scurt timp la nota dorită, indiferent care este aceasta. 

 

Pregătirea va fi pentru toți elevii care susțin proba obligatorie la Bacalaureat din Matematică, nivel M2.

 

Împreună cu Mihai, vei puncta exercițiile asupra cărora trebuie să te dedici/concentrezi astfel.

Tipurile de exerciții pe care le vei face împreună cu Mihai vor fi exerciții specifice clasei a 12-a și anume: integrale, primitive, legi de compoziție și derivate. 

Vor fi două ore interactive și interesante de Matematică. Nu le rata!

Elena este mamă, terapeut Bach, facilitator mindfulness, antreprenor, autor online, licențiată în drept și o înfocată pasionată de creșterea și dezvoltarea personală.

Timpul pe care îl vei petrece alături de Elena va fi revelator pentru Tine. Vei afla în doar două ore cum poți să îți  gestionezi emoțiile în situațiile de stres, la teză sau la examen.

Vei descoperi importanța emoțiilor asupra activităților tale, cum să le recunoști și mai ales cum să te eliberezi de gândurile și comportamentele negative. 

 

Alături de Elena vei afla care sunt cele mai eficiente tehnici de creștere a puterii de concentrare și de asemenea cum te poți conecta mai mult la prezent pentru a observa ce este potrivit pentru tine. 

Vor fi două ore de consiliere în care vei reuși să te cunoști mai bine pe tine însuți și să îți crești stima de sine. Va fi o expriență unică, asemeni fiecărei întâlniri pe care Elena o are mereu cu liceenii. 

Motto-ul: Iubeste-te pe tine însuți pentru a te simți împlinit cu adevărat! 

Octavian este Expert  în HRDezvoltare de Personal și Recrutare și lucrează în acest domeniu de mai bine de 10 ani. 

Pe parcursul a două ore vei afla care sunt cele mai mari provocări cu care te poți confrunta după promovarea examenului de Bacalaureat și cum poți să faci față cu succes. 

Din păcate în România la momentul actual, nu există consiliere în carieră nici pentru adulți nici pentru tinerii absolvenți. Astfel, tinerii termină cu succes liceul, dar nu au idee care sunt punctele lor forte. 

 

Tinerii după Bacalaureat nu știu spre ce studii să se îndrepte sau dacă acestea îi vor ajuta la finalul absolvirii să se încadreze pe piața muncii cu un job satisfăcător. Ceea ce presupune  șanse mici pentru a fi aproape de o carieră profesională satisfăcătoare. 

Timp de 2 ore Octavian îți va arăta cum poți descoperi singur spre ce ești înclinat în mod nativ și ce tip de facultate sau Job ți s-a potrivi pentru a avea o dezvoltare profesională frumoasă și multe satisfacții nu doar la viitorul tău loc de muncă dar și relația cu TINE. 

Octavian îți va vorbi despre tehnici simple dar eficiente care te vor ajuta să fii mai aproape de cariera mult visată. 

Pronește cu dreptul în viața de Adult!

Cand vine vorba de  avantajele studiilor în străinătate, nu este pentru nimeni un secret Educația de înaltă calitate. 

 

A studia în străinătate presupune nu doar o experiență educațională sau culturală ci și o profundă dezvoltare personală prin dezvoltarea abilităților de comunicare, recunoașterea internațională a competențelor dobândite și certificarea la nivel internațional. 

 

Astfel, în această sesiunea, Corina te va ajuta să afli care sunt posibilitățile tale de a studia în străinătate chiar dacă familia ta nu te poate susține financiar, în funcție de mobilitatea aleasă, de destinație și de granturile de finanțare. 

 

Vei afla care sunt programele de finanțare pentru care poți aplica pe durat studiilor universitare, spre ce destinații te poți îndrepta, care sunt criteriile de selecție și ce presupune o mobilitate de studiu sau de practică, plus multe alte informații care îți pot schimba viața. 

 

Sunt informații la care foarte puțini tineri au acces în acest moment și care îți pot impacta într-un mod decisiv succesul profesional. 

 

Astăzi, Educația nu mai are granițe! Alege ce e mai bun pentru tine și dezvoltarea ta profesională.

Sesiunea de duminică va relua cele mai importante metode și tehnici de învățare pentru teză, pentru examenul de Bacalaureat. 

 

De asemenea, îți vom răspunde la orice întrebare legată de pregătirea ta pentru următoarea perioadă. Ne dorim să pleci cu informații valoroase pe care să le pui în practică, să reușești să îți îmbunătățești rezultatele școlare și să-și urmezi visul după Bacalaureat.

 

Să fii un tânăr la început de drum fericit și împlinit. 

 

La final ne vom lua rămas bun și vom împărtăși emoții, gânduri despre rezultatele obținute și despre cum a fost pentru tine această experiență unică. 

 

Iată ce ai de câștigat participând la acest SUMMIT

 

Conținut de talie NAȚIONALĂ– acest eveniment are loc în premieră în ROMÂNIA și poți învăța pentru Bacalaureat de la traineri în mediul online care au pregătit cu succes zeci de mii de tineri în România în doar ultimul ani. 

 

Obții rezultate fantastice în scurt timp pentru BAC: Ai ocazia unică de a te pregăti intensiv timp de o săptămână alături de cei mai buni în mediul online la pregătirea pentru Limba și Literatura Română, Matematică și Istorie. 

 

Te dezvolți personal: alături de un terapeut vei învăța cum să îți cunoști mai bine emoțiile și să le gestionezi în condițiile de stres, la teste, teză și examen.

 

Afli ce înclinații profesionale ai și ce carieră este mai potrivită pentru TINE: vei descoperi care sunt abilitățile tale și ce domeniu îți poate aduce cele mai multe satisfacții profesionale

 

Afli cum să obții o Bursă de Studiu în Străinătate– acest evniment îți dezvăluie toate aspectele de care trebuie să ții cont atunci când dorești să obții după Bacalaureat o bursă de finanțare de studiu în străinătate. 

 

Primești Bonusuri și CADOURI unice: În cadrul fiecărei Sesiuni individuale de pregătire vei primi numeroase bonusuri și cadouri din parte trainerilor. 

 

Bucură-te de această ocazie de a învăța alături de cei mai buni!

Contact

Dacă ai intrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi, te voi ajuta cu mare drag.