WORKSHOP- Recapitulare la Istorie pentru Bacalaureat

Pregătire intensivă în vederea susținerii Examenului de Național de Bacalaureat 2022

6 - 17 IUNIE

Iată ce primești în acest Pachet:

 • Suport Live pentru a recapitula toată materia la Istorie înainte de examenul de Bacalaureat
 • Primești structura de învățare la  Istorie care a ajutat peste 50.000 de elevi pentru pregătirea la Examenul de Bacalaureat
 • Înveți cum să gestionezi emoțiile înainte de examen și în  situațiile de stres 
 • Afli cum să rezolvi corect un subiect de BAC
 • Primești teme care vor fi corectate 
 • Susții o Simulare LIVE pentru BAC și afli care este nivelul tău de pregătire și ce mai ai de aprofundat
 • Acces la Toate Sesiunile LIVE de pregătire
 • Acces la Grupul de Facebook
 • Acces la Grupul de WhatsApp
 • Sesiuni de Întrebări și Răspunsuri
 • Acces pe Viață la TOATE Înregistrările VIDEO
Countdown

Acces Workshop- 399 RON la doar 

239 RON

Înscrierile se încheie în 3 Iunie 2022. 

DESPRE WORKSHOP

Este cel mai intensiv workshop de recpaitulare la Istorie în vederea pregătirii pentru susținerea Examenului de Bacalaureat din 2022. 

Scopul acestuia este de a-i ajuta pe elevii din România sî se pregătească eficient și să obțină rezultate foarte bună la Examen. 

Timp de 2 săptămâni, alături de Corina vei afla cum să înveți mai ușor la Istorie pentru a obține rezultatele mult dorite. 

În cadrul pregătirii vei descoperi cum să înveți mai eficient pentru a reține mai ușor ani, date, evenimente, la fiecare capitol în parte. Vei afla numeroase tehnici, metode care îți vor ușura munca.

 De asemenea vei afla cum să realizezi un eseu de nota 10, după ce ai parcurs toată materia. Vei învăța cum se scrie un eseu cap coadă: structură, conectori, întroducere, încheiere, exprimarea logică și cronologică a ideilor. 

Vor fi două săptămâni captivante, cu multe scheme, hărți, explicații și dezbateri, așa cum deja ne-a obișnuit stilul inovativ al Corinei. 

Workshop-ul începe Luni, 6 Iunie și se va încheia Vineri, 17 Iunie. 

Pe durata workshop-ului elevii vor parcurge toată materia din programă, iar la final vor susține o Simulare, aflând care este nivelul lor și ce anume mai trebuie aprofundat. 

Pregătirile vor avea loc începând cu data de 6 iunie în fiecare Luni și Miercuri și se vor desfășura în cadrul unor sesiuni a câte 3h cu o pauză de 15 minute la fiecare interval de o oră și jumătate.

În total, în cadrul acestui workshop, elevii vor beneficia de 15h de pregătire intensiv la Istorie. 

Despre Corina Lenard

Corina este specialist în Istorie (Doctor), autor  și fondatorul școlii private Korinthus EDU. 

 

A urmat studii în străinătate (Turcia, Spania, Italia și Marea Britanie) și s-a format în unele dintre cele mai renumite centre universitare, desfășurând timp de peste 3 ani cercetare științifică în numeroase Arhive Diplomatice, Centre și Biblioteci din Europa. De asemenea a predat în mediul universitar Istoria secolului XX. 

 

Pasiunea pentru Istorie a împărtășit-o și celorlalți prin intermediul lecțiilor gratuite de Istorie care au ajutat până acum peste 50.000 de elevi din România să promoveze Bac-ul cu brio. 

 

Astfel, a luat naștere în 2021 primul curs online de pregătire la Istorie pentru nivel liceal, în cadrul căruia s-au înscris până în prezent peste 630 de elevi.   

Corina este de asemenea autorul cărții ,,Istoria pentru Tineri”, o carte destinată nu doar pregătirii pentru examenul de Bacalaureat sau Academie ci și celor pasionați, vândută în peste 1.500 de exemplare în mai puțin de un an. 

 

Este o umanistă înfocată, pasionată de cărți, științe, oameni, culturi și locuri. Iubește Istoria și dorește din această pasiune a sa să-i ajute pe Tinerii din România să -și clădească un viitor prosper și să contribuie la îmbunătățirea rezultatelor din sistemul de educație. 

 

Până în prezent peste 630 de elevi s-au pregătit la Istorie alături de Corina și au obținut rezultate remarcabile, foarte multe note de 10 la examenul de Bacalaureat. 

 

Este una dintre cele mai apreciate prefesoare de Istorie de către elevii din România, în mediul online. 

 

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

Countdown

Acces Workshop- 399 RON la doar 

239 RON

Înscrierile se încheie în 3 Iunie 2022. 

PROGRAM WORKSHOP

6 -17 IUNIE

În prima zi agenda de lucru va cuprinde parcurgerea următoarelor capitole:

 1. Romanitatea Românilor în viziunea istoricilor-noțiuni teoretice și posibile subiecte de examen
 2. Autonomii locale și Instituții centrale -noțiuni teoretice și posibile subiecte de examen
 3. Pauză
 4. Noțiuni practice de rezolvare a cerințelor unui subiect de examen: argumentare, pucnt de vedere, redactarea unui eseu.

Împreună vom parcurge:

 1. Domnitorii
 2. Pauză
 3. Statul Român Modern

Pe agenda zilei vor fi parcurse următoarele capitole:

 1. Ideologii și practici politice: practici democratice versus totalitare (comunism, nazism, fascism). Idoelogii și practici politice în România. 
 2. Pauză
 3. România postbelică: instalarea comunismului, stalinism, national comunism, revenirea la democrație. 

În cea de a aptra zi vom parcurge împreună următoarele aspecte:

 1. Constituții
 2. Pauză
 3. Sesiune de întrebări& subicte ce pot pica la examen

Vom susține împreună o SIMULARE de 3h, în urma cărora elevii vor putea afla care este nivelul lor înainte de examen și ce anume mai au de aprofundat. 

Rămas bun!

Iată ce ai de câștigat participând la acest WORKSHOP

Conținut de talie NAȚIONALĂ– acest eveniment este deja la cea de a doua Ediție și a reușit în 2021 să ajute zeci de elevi să promoveze cu brio. 

 Reiei materia de la 0: toată materia va fi reluată de la 0 în așa fel încât să poți să înțelegi și să acoperi golurile pe care le ai în acest moment. 

Primești toate explicațiile necesare: Vei primi răspunsuri la fiecare întrebare în parte, pentru ca tu să poți să legi mai bine informația.

Vei primi feedback pentru fiecare temă: vom lucra de asemenea pe diverse subiecte de bac, iar la fiecare temă vei primi feedback. 

Obții rezultate fantastice în scurt timp pentru BAC: Ai ocazia unică de a te pregăti intensiv timp de 2 săptămâni alături de una dintre cele mai apreciate profesoare de Istorie din România, care a ajutat peste 50.000 de elevi să promoveze cu brio Bacalaureatul.

 Te pregătești foarte bine pentru examen: dacă îți dorești să îți recapitulezi materia în puținul timp rămas până la BAC, să înveți eficient și să obții rezultate foarte bune la BAC, acest workshpop este pentru tine! Te va ajuta să ajungi mai aproape de visul tău. 

Scapi de stres & anxietate: reușești să concentrezi mai bine pe studiu și să ai un plan organizat de învațare. Astfel, nu vie mai fi stresat sau îngrijorat. 

 

Contact

Dacă ai intrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi, te voi ajuta cu mare drag.